Sandnes Ulf idømmes 0-3-tap etter utsettelse på grunn av banefrost

Sist helgs 1. divisjonskamp mellom Sandnes Ulf og Strømmen kunne ikke spilles på grunn av frost i bakken. Nå er hjemmelaget idømt 0-3-tap. Foto: Daniel Ulloa / NTB scanpix
Sist helgs 1. divisjonskamp mellom Sandnes Ulf og Strømmen kunne ikke spilles på grunn av frost i bakken. Nå er hjemmelaget idømt 0-3-tap. Foto: Daniel Ulloa / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

1. divisjonskampen mellom Sandnes Ulf og Strømmen, som ble utsatt sist helg, skal ikke spilles. Hjemmelaget ilegges 0-3-tap.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det skriver Sandnes Ulf på sitt nettsted og viser til et vedtak fra Norges Fotballforbund.

«Basert på opplysninger, redegjørelser og fakta i saken, anser NFF at klubben ikke har stilt reglementert bane eller materiell til disposisjon, jf. kampreglementet 12-6 1. Dette medfører at arrangørklubb taper kampen, og resultatet i kampen settes til 0-3.», heter det i forbundets vedtak.

Sandnes Ulf uttaler at klubben ikke er enig i hele vedtaket, men at den velger å ta det til etterretning.

Kampen i siste runde i 1. divisjon kunne potensielt fått innvirkning på nedrykksstriden, men endte med ikke å få betydning ettersom Notodden tapte 0-2 for Start. Strømmen ender på 13.-plass i divisjonen, mens Sandnes Ulf blir nummer 9.

Lørdagens kamp ble først utsatt en time fordi banen ikke var spillbar som følge av frost. Senere ble det bestemt at kampen ikke kunne spilles med hensyn til spillernes sikkerhet.