Myrhol må ta pause på grunn av tarminfeksjon

Bjarte Myrhol i aksjon for Norge i Golden League-turneringen i Danmark i oktober. Han må ta pause fra håndballen på ubestemt tid på grunn av tarmproblemer. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Bjarte Myrhol i aksjon for Norge i Golden League-turneringen i Danmark i oktober. Han må ta pause fra håndballen på ubestemt tid på grunn av tarmproblemer. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Den norske håndballstjernen Bjarte Myrhol må ta pause på ubestemt tid. Onsdag ble han akuttinnlagt og operert på grunn av et hull i tarmen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det opplyser 37-åringens danske klubb Skjern på sitt nettsted.

Klubben skriver at Myrhol gjennom lengre tid har hatt problemer med tilbakevendende tarminfeksjoner, såkalt diverticulitis. Det var annen gang på fire måneder at han måtte akuttinnlegges som følge av dette.

Nå venter en lengre pause, og i øyeblikket kan man ikke si når han kan være tilbake på banen.

– Vi føler med Bjarte og familien, som har vært gjennom mye de siste månedene. Vi vet ikke mye på dette tidspunkt ut over at vi kommer til å savne ham utrolig mye i laget, sier styreleder Carsten Thygesen.

– Alle i og rundt Skjern håndball sender familien de beste tanker og håper at vi snart får vår kaptein tilbake på håndballbanen.

Myrhol er en viktig spiller på Norges landslag, som på nyåret skal spille EM-sluttspill delvis på hjemmebane.

Personvernpolicy