Graham Hansen sentral i storseier for Barcelona

Caroline Graham Hansen scoret 1-0-målet for Barcelona i 5-0-seiren over Levante søndag. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Caroline Graham Hansen startet scoringsballet for de spanske serielederne Barcelona i 5-0-seieren over Levante.

Scoringene kom fem minutter før pause. Da banket Graham Hansen inn 1-0 på et skudd fra kort hold.

Alexia Putellas økte til 2-0 på straffe før lagene gikk i garderoben. Barcelona fikk straffen etter at Graham Hansen ble revet ned inne i feltet.

Jennifer Hermoso scoret to ganger helt mot slutten av kampen før Kheira Hamraoui fastsatte sluttresultatet til 5-0 på overtid.

Barcelona leder klart og har vunnet sju av åtte kamper denne sesongen. Den siste har endt uavgjort.

Nå tar den spanske serien en liten pause, mens landslagene er opptatt med EM-kvalifisering. Graham Hansen og Norge skal møte Nord-Irland i Stavanger fredag.