Hågensen scoret hattrick for Hønefoss BK

Hønefoss BK tok sin sjette seier på rad med 5-1 over Grei i 1. divisjon kvinner søndag. Ingvill Hågensen scoret tre ganger.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Begge lag gikk målløse av banen etter første omgang.

Amanda Astrid Johanna Jolin ga Grei ledelsen noen minutter ut i andreomgangen. 25-åringen har scoret fem mål denne sesongen. Ti minutter ut i andre omgang scoret Hågensen for Hønefoss BK, og Hønefoss BK tok ledelsen da Synne Kristine Hamborg scoret sju minutter senere. Hågensen scoret sitt andre mål i kampen da hun gjorde 3-1 etter 65 minutters spill, og Silje Bekkåsen Nyhagen la på til 4-1 sju minutter senere. Etter 79 minutter fullførte Hågensen sitt hattrick.

Greis Thea Dahlum Nilsen fikk se det gule kortet.

347 tilskuere var til stede på kampen. (©NTB)

Personvernpolicy