NBA-stjernen Stephen Curry ute i minst tre måneder etter håndbrudd

Stephen Curry har operert etter bruddet han pådro seg mot Phoenix Suns. Foto: Ben Margot/AP Photo/NTB scanpix.
Stephen Curry har operert etter bruddet han pådro seg mot Phoenix Suns. Foto: Ben Margot/AP Photo/NTB scanpix. Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Golden State Warriors må klare seg uten sin superstjerne Stephen Curry i minst tre måneder etter at han brakk hånden i oppgjøret mot Phoenix Suns.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Curry ble operert fredag, to dager etter at han brakk hånden etter en duell med 118 kilo tunge Aron Baynes. Han er tidligst tilbake i februar, skriver klubben på sin hjemmeside.

– En oppdatering på Currys rehabilitering vil komme om tre måneder, skriver klubben.

Nå spekuleres det i flere amerikanske medier i at Warriors bør la Curry stå over resten av sesongen etter den elendige seriestarten. De mener klubben vil tjene på heller å la unge og uerfarne spillere få masse spilletid denne sesongen, la klubben gjøre det dårlig denne sesongen og dermed ende opp med å velge tidlig i neste års draft, der de beste collegespillerne blir valgt til NBA-klubber.

Blir du sist i grunnserien i NBA, har du en god mulighet til å velge først i draften. Det er en taktikk flere lag har benyttet seg av til å sikre seg ettertraktede talenter.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Fra før er stjernen Klay Thompson ute til februar med en korsbåndskade. Det spekuleres altså i om både Curry og Thompson kommer til å sitte ute til starten av neste sesong, som er i oktober 2020.

Warriors tapte fredagens kamp mot San Antonio Spurs på hjemmebane 110-127. Laget har kun vunnet én av de første fem kampene denne sesongen.