Enorm interesse for MLS-finalen, over 69.000 billetter revet bort på 20 minutter

Gustav Svensson (med nummer fire på shortsen, med hånda opp i været) har akkurat scoret i semifinalen i MLS-sluttspillet mot Real Salt Lake. Han er klar for å jakte gull i finalen mot Toronto FC. Foto: Ted Warren/AP Photo/NTB scanpix.
Gustav Svensson (med nummer fire på shortsen, med hånda opp i været) har akkurat scoret i semifinalen i MLS-sluttspillet mot Real Salt Lake. Han er klar for å jakte gull i finalen mot Toronto FC. Foto: Ted Warren/AP Photo/NTB scanpix. Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Billettene til MLS-finalen mellom Seattle Sounders og Toronto FC ble sluppet natt til lørdag norsk tid. Kampen ble utsolgt på 20 minutter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fotballinteressen i USA er stor foran finalen i MLS-sluttspillet mellom Magnus Wolff Eikrems tidligere klubb Seattle Sounders og canadiske Toronto FC.

Finalen skal spilles søndag 10. november i Seattle, med kampstart 21.00 norsk tid. Billettene som ble sluppet natt til lørdag norsk tid ble revet bort på bare 20 minutter. Det betyr at det kommer over 69.000 på kampen. Arenaen brukes til vanlig av NFL-laget Seattle Seahawks.

Svenske Gustav Svensson spiller i Seattle. Han scoret i kvartfinalen i sluttspillet mot Real Salt Lake.

– At det ble utsolgt umiddelbart beviser at vi har de mest engasjerte supporterne i ligaen. Vi ser fram til å spille en kamp av den størrelsen foran et historisk stort hjemmepublikum, sier Seattle-eier Adrian Hanauer.

De som ikke fikk skaffet seg billett i løpet av de 20 minuttene, kan sette seg opp på venteliste, skriver klubben på sine hjemmesider.

Likevel slår det ikke publikumsrekorden i MLS satt i Atlanta i 2018, da det var 73.019 som så Atlanta United vinne MLS-finalen over Portland Timbers.

Zlatan Ibrahimovics Los Angeles Galaxy røk ut for Adama Diomandes LAFC i kvartfinalen. I semifinalen var det Seattle Sounders som ble for sterke for Diomande og co.