Agentbesøk setter full fyr i Bale-spekulasjoner

Gareth Bale kan være på vei bort fra Real Madrid.
Gareth Bale kan være på vei bort fra Real Madrid. Foto: Bernat Armangue / AP

Real Madrid-stjernen Gareth Bale møtte agenten sin i London tidligere i uka. Det har satt ny fart i ryktene om et klubbskifte.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bales London-reise skal ha vært avklart med Real Madrid, og den spanske TV-kanalen Cuatro filmet 30-åringen da han møtte agent Jonathan Barnett. Til kanalen sier Barnett at møtet var «privat».

På oppfølgingsspørsmålet om Bale er fornøyd med tilværelsen i Madrid, svarte agenten med ett ord: «Ekstatisk».

Bale selv ville ikke la seg intervju av fremmøtte medier på flyplassen.

Leggskade

Waliseren har gått glipp av Real Madrids tre siste kamper som følge av en leggskade. Den pådro han seg i en EM-kvalifiseringskamp med hjemlandet for mer enn to uker siden.

Real-trener Zinedine Zidane utelot også Bale fra kamptroppen til to kamper i forkant av at skaden oppsto.

I juli sa Zidane at han mente det var best for både Bale og klubben om waliseren fant seg en ny klubb. Siden har han gått tilbake på det og hevdet at Bale er en viktig spiller i stallen.

– Mye er sagt, og vi mener at Bale er en spiller som er her, som legger ned en stor innsats og trener godt, sa Zidane i forkant av onsdagens 5-0-seier i La Liga over Leganes.

– Han er viktig for stallen og klubben. Når han ikke er tilgjengelig, er han ikke det fordi han sliter med en skade. Det er alt, tilføyde franskmannen.

Skyhøy lønn

Real-sjefen røpet samtidig at Bale ikke personlig hadde informert ham om hvorfor han skulle til London, men at dette var avtalt direkte med klubbledelsen.

I sommer ble Bale satt i forbindelse med en overgang til kinesisk fotball. Også de rikeste klubbene i Premier League ble nevnt som mulige nye arbeidsgivere for waliseren.

Bale skal ha en årslønn på rundt 15 millioner euro, i overkant av 150 millioner kroner. Ikke mange klubber kan matche den.

Personvernpolicy