Zuccarello med assist da Wild tapte på bortebane

Dallas Stars Radek Faksa (12) og Minnesota Wilds Ryan Suter (20) kjemper om pucken i kampen som endte 6-3 til Dallas Stars. Foto: Tony Gutierrez / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Minnesota Wild tape 3-6 mot Dallas Stars etter å ha ledet 3-0 om lag halvveis i kampen tirsdag. Mats Zuccarello markerte seg med en målgivende pasning.

Wild scoret tidlig i første periode og så lenge ut til å ha kontroll på kampen. Zuccarello fikk nær 17 minutter på isen, og han sikret seg et poeng i kampen med en assist på Wilds andre mål. Han serverte pucken fint til Eric Staal med en pasning bak ryggen, som sikkert satte den i mål i da Wild spilte i overtall.

Den tredje scoringen til Wild kom i andre periode. Dallas Stars slo deretter kraftig tilbake i andre og tredje periode. Etter å ha scoret ett mål i andre periode, sendte Stars hele fem pucker i mål i siste periode.

Dette var første gang Zuccarello spilte mot Dallas Stars etter at nordmannen signerte en femårskontrakt med Wild i juli. I forrige NHL-sesong spilte Zuccarello 15 kamper, i tillegg til en kamp i sluttspillet, for Stars.

Minnesota Wild tapte seks av de sju første kampene i starten av sesongen, og tirsdag jaktet laget sin femte seier. Wild ligger sist på tabellen i sin divisjon.