Ny nedtur for Ingebrigtsen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kåre Ingebrigtsens Oostende er uten seier på sine seks siste kamper i den belgiske toppserien i fotball. Lørdag ble det 0-2-tap for Zulte Waregem.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ingebrigtsen og hans mannskap så lenge ut til å kunne få med seg ett kjærkomment poeng fra bortekampen, men ti minutter før slutt sprakk nullen.

Først satte Ibrahima Seck inn 1-0 for Zulte Waregem, og tre minutter før full tid fastsatte Gianni Bruno sluttresultatet til 2-0.

Dermed står Ingebrigtsen og Oostende med fire tap og to uavgjort på sine seks siste kamper i ligaen. Laget er nummer 12 på tabellen, og et par av lagene bak har i tillegg færre kamper spilt.

I neste serierunde møter Oostende Charleroi på hjemmebane.

Zulte Waregem, med norske Henrik Bjørdal på laget, er nummer sju på tabellen etter 11 spilte kamper. Opp til Gent på tredjeplass skiller det samtidig ikke mer enn tre poeng. Serieleder Club Brugge har ytterligere seks poeng.

Bjørdal kom inn som innbytter i det 89. spilleminutt mot Oostende lørdag.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Sander Berge startet på sin side kampen på benken da hans Genk slo Cercle Brugge 1-0 på hjemmebane. Den norske landslagsprofilen ble samtidig sendt på banen åtte minutter etter pause.

Sébastien Dewaest ble matchvinner for Genk som er nummer seks på tabellen, sju poeng bak ledende Club Brugge.

Simen Juklerød var ubenyttet reserve da hans Antwerpen slo Kortrijk 3-1 lørdag. Antwerpen er tabellfirer.