TV 2-avgjørelse om å velge bort lørdagens «tippekamp» skaper forargelse

<p>TV 2 vil heller vise Manchester Uniteds kamp mot Brighton i november framfor en av 16.00-kampene i Premier League lørdag.</p><p></p>
TV 2 vil heller vise Manchester Uniteds kamp mot Brighton i november framfor en av 16.00-kampene i Premier League lørdag. Foto: NTB scanpix

TV 2 har rettighetene til Premier League i Norge, men vil ikke sende noen av 16.00-kampene lørdag. De sparer kampen til et Manchester United-møte i november.

Det får supportersjef for West Ham i Norge, Erik Thoresen Drammen, til å reagere, skriver Aftenposten.

West Ham mot Sheffield United var en av kampene som TV 2 kunne ha valgt. De andre to aktuelle kampene som kunne blitt vist lørdag ettermiddag er Brighton – Everton og Watford – Bournemouth.

– Jeg kan si at det er grunnen til at jeg ser meg helt nødt til å velge helt andre metoder å se fotball på. Det er overhodet ingen som helst interesse som West Ham-supporter å ha et abonnement med TV 2 lenger. Dette stadfester frustrasjonen for dem som ikke holder med Manchester United eller Liverpool, sier Dammen.

TV 2 prioriterer heller å vise en Manchester United-kamp mot Brighton 10. november.

– Manchester United er satt opp med tre søndagskamper i løpet en drøy måned. Dette er kamper som ikke vises på TV i England og som i utgangspunktet ikke kan vises hos oss heller, dersom vi ikke dropper en «tippekamp», sier fotballsjef i TV 2 Sporten, Eystein Thue.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært