Zlatan: – Uten meg kommer ingen til å vite hva MLS er

Zlatan Ibrahimovic kan ha spilt sin siste kamp for LA Galaxy mot byrivalen Los Angeles FC torsdag. Bildet er fra kampen mot Minnesota søndag.
Zlatan Ibrahimovic kan ha spilt sin siste kamp for LA Galaxy mot byrivalen Los Angeles FC torsdag. Bildet er fra kampen mot Minnesota søndag. Foto: Andy Clayton-king / AP

Zlatan Ibrahimovic kan ha spilt sin siste kamp for LA Galaxy da laget hans røk 3-5 mot Los Angeles FC, med Adama Diomande i hovedrollen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi får se hva som skjer neste år?

Det var kommentaren til den svenske stjernen etter kvartfinaletapet mot byrivalen Los Angeles FC torsdag.

Men Zlatan like å utdype, og gjorde det på denne måten:

– Om jeg ikke fortsetter kommer ingen til å vite hva MLS er, sa Zlatan ifølge Los Angeles Times.

Diomande-show

Han bekreftet på direkte spørsmål at torsdagens kamp kan ha vært hans siste.

Den kampen ble dominert av en nordmann. Etter fire uker ute var Adama Diomande torsdag tilbake for Los Angeles FC. Han kom inn i andre omgang og brukte 31 minutter på å avgjøre byderbyet. Han økte til 4-2 og fastsatte sluttresultatet til 5-3.

–Det var en følelsesladd kamp. Jeg har vært borte en stund av personlige årsaker, så det var deilig å komme tilbake foran fansen. Det var en fantastisk atmosfære, sier Diomande til Nettavisen.

– Det var en veldig viktig kamp. Vi har tapt tidligere mot dem, men når det gjelder som mest, så vinner vi. Det er en fantastisk følelse.

Zlatan-mål

Carlos Vela sendte hjemmelaget i ledelsen etter 16 minutter. Like før pause gjorde Vela det igjen, da han etter en målgivende pasning fra Brian Rodriguez økte ledelsen for Los Angeles FC.

Like før pause reduserte bortelaget og det sto 2-1 til pause.

I andre omgang var Zlatan Ibrahimovic frampå og utlignet for LA Galaxy. Det ble imidlertid en kortvarig glede da Carlos Vela sendte en målgivende pasning til Diego Rossi, som sørget for ny ledelse for hjemmelaget, før Diomande avgjorde kampen.

Personvernpolicy