Solskjær vil ikke fyre opp under Haaland-spekulasjonene

Ryktene går rundt Salzburgs storscorer Erling Braut Haaland. United-manager Solskjær vil ikke være med å fyre opp ryktene.
Ryktene går rundt Salzburgs storscorer Erling Braut Haaland. United-manager Solskjær vil ikke være med å fyre opp ryktene. Foto: Kerstin Joensson / AP

Overgangsryktene rundt storscorer Erling Braut Haaland går for fullt, men Ole Gunnar Solskjær vil ikke være med på å kaste bensin på bålet, ifølge VG.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ole Gunnar Solskjær var manager i Molde mens Haaland herjet i norsk eliteserie i fjor. Manchester United-manageren har sagt at han er på utkikk etter en spiss når overgangsvinduet åpner i januar.

19 år gamle Haaland har scoret i bøtter og spann for Salzburg i både mesterliga (toppscorer med 6 mål) og i den østerrikske serien.

Dermed er det mange britiske medier som har plukket opp koblingen, blant annet Daily Mail.

– Jeg tror ikke dette er det riktige tidspunktet for meg til å snakke om spisser på andre lag. Jeg snakket om Harry Kane i går (onsdag), og jeg synes ikke det er riktig for meg å snakke om Erling i dag, sa Solskjær etter torsdagens oppgjør mot Partizan Beograd i euoropaligaens gruppespill.

Personvernpolicy