Hovland klatrer på resultatlista i Sør-Korea

Viktor Hovland avbildet under en konkurranse i England. I Sør-Korea søndag spilte nordmannen en runde på tre slag under par, til en 69-runde. Foto: AP / NTB scanpix
Viktor Hovland avbildet under en konkurranse i England. I Sør-Korea søndag spilte nordmannen en runde på tre slag under par, til en 69-runde. Foto: AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det norske golfesset Viktor Hovland gjorde en sterk siste runde under PGA-turneringen i Sør-Korea søndag, som spilte runden på 69 slag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nordmannen brøt sin historiske rekke med 19 strake runder under 70 slag lørdag da han gikk en runde med 74 slag.

Søndag var han imidlertid tilbake i form i fjerde og siste runde i PGA-turneringen i Sør-Korea. Der endte han på tre slag under par, til en 69-runde.

Hovland startet de første to hullene i søndagens konkurranse på par, før han fikk en birdie på sitt 3. hull, men fulgte opp med en bogey på det 4. hullet. Fram til halvveis i runden spilte nordmannen på par, før han leverer to birdier på rad.

Etter tre hull på par får 22-åringen nok en birdie i sitt 14. hull, men ved det neste hullet får han rundens andre – og siste – bogey. Han avslutter runden med en birdie på nest siste hull, før siste hull ender på par.

Etter en god konkurransedag klatrer 22-åringen på resultatlista. Foreløpig er nordmannen på 30. plass. Amerikaneren Justin Thomas leder konkurransen.

Hovland er ranket som verdens 94. beste golfspiller.