Stjernetrioen sendte Barcelona på tabelltopp – smell for Real Madrid

Barcelonas Antoine Griezmann og Luis Suárez glitret tidvis for Barcelona lørdag. Foto: Alvaro Barrientos / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Antoine Griezmann, Lionel Messi og Luis Suárez scoret hvert sitt mål da Barcelona slo Eibar 3-0 på bortebane lørdag.

Griezmann åpnet med scoring etter snaue kvarteret spilt. Alene med keeperen var franskmannen sikker og plasserte inn 1-0.

Også Messi var sikker da han møtte keeperen langt inne i sekstenmeteren etter en snau time. Argentineren doblet enkelt ledelsen etter pasning fra Griezmann.

Åtte minutter senere var Messi av det svært uselviske slaget da han kom helt alene med keeper. 32-åringen trillet ballen til Suárez, som fikk æren av å prikke inn 3-0.

Med seieren klatret Barcelona til tabelltoppen i La Liga med 19 poeng. Real Madrid hadde muligheten til å ta den tilbake senere lørdag, men tapte 0-1 borte mot bunnlaget Mallorca.

Dermed ligger de ett poeng bak erkerivalen. Lago Junior scoret kampens eneste mål etter sju minutter og påførte Real Madrid deres første serietap for sesongen.

Atlético Madrid ligger på fjerdeplass, tre poeng bak Barcelona. Lørdag spilte de 1-1 hjemme mot Valencia. Diego Costa sendte hjemmelaget i ledelsen før pause, men seieren glapp da Dani Parejo satte inn 1-1 etter 82 minutter.

Granada ligger overraskende på tredjeplass i den spanske toppdivisjonen.