Elyounoussi scoret sine første ligamål for Celtic

Mohamed Elyounoussi og hans Celtic herjet med Ross County lørdag. Foto: Steve Welsh / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Mohamed Elyounoussi (25) scoret to mål da Celtic banket Ross County 6-0 i den skotske toppdivisjonen lørdag.

Nordmannen, som er på utlån fra den engelske Premier League-klubben Southampton, brukte fire minutter på å sende hjemmelaget i ledelsen.

Det var hans første seriemål for den skotske storklubben. Tidligere har nordmannen scoret for Celtic i Europa.

Det sto 1-0 til pause, men skulle ende med storseier for hjemmelaget. I løpet av de første ti minuttene etter hvilen banket de inn hele fire mål.

Etter 72 minutter var Elyounoussi frampå igjen og satte inn 6-0 for Celtic.

Med seieren er Celtic tilbake på tabelltopp i Skottland. Den kan glippe når erkerival Rangers møter Hearts i Edinburgh søndag.

Kristoffer Ajer spilte 90 minutter for Celtic.