El Clásico utsatt på grunn av uroligheter i Barcelona

Barcelona og Lionel Messi får ikke spille neste ukes oppgjør mot Real Madrid i Barcelona. Nå er kampen utsatt på ubestemt tid på grunn av uroligheter i Catalonia. Foto: Emilio Morenatti / AP / NTB scanpix.
Barcelona og Lionel Messi får ikke spille neste ukes oppgjør mot Real Madrid i Barcelona. Nå er kampen utsatt på ubestemt tid på grunn av uroligheter i Catalonia. Foto: Emilio Morenatti / AP / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Neste helgs El Clásico i fotball mellom Barcelona og Real Madrid er utsatt på ubestemt tid. Årsaken er urolighetene i Catalonia. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er det spanske fotballforbundet (RFEF) som har avgjort at kampen utsettes.

De har gitt beskjed om at klubbene har helgen på seg til å finne en ny dato. Dersom de ikke kommer til enighet, vil forbundet ta en avgjørelse.

Det er urolighetene i Catalonia som setter en stopper for kampen. Protestene i Barcelona startet da ni katalanske politikere som ønsker løsrivelse fra Spania mandag ble dømt til lange fengselsstraffer. Mange har blitt skadd i sammenstøtene mellom politi og demonstranter i Barcelona og andre byer i Catalonia.

Den spanske ligaen (LFP) foreslo først å flytte kampen til 18. desember, før de så foreslo å bytte rekkefølge på oppgjøret slik at kampen skulle spilles i Madrid.

Men nå har RFEF bestemt at kampen flyttes til en annen dato.