Nok et tap for Wild i Canada

Montreal Canadiens' Nick Suzuki, (t.v.) putter pucken i mål bak Minnesota Wild-målmann Alex Stalock i første periode under NHL-kampen i Montréal torsdag kveld. Foto: Paul Chiasson/The Canadian Press/ AP/ NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Den tredje bortekampen for Minnesota Wild i Canada endte med nok et tap mot Montréal Canadiens.

Mats Zuccarello har ikke vært med på lagets tre bortekamper i Canada denne uken på grunn av en skade «i underkroppen». Mens Wild åpnet positivt og brøt tapsrekken med seier mot Ottawa Senators 2-0 mandag, ble det nytt tap 2-4 for Toronto Leafs onsdag.

Torsdag kveld møtte laget Montréal Canadiens i Center Bell i Montréal. Det gikk ikke mye bedre enn kampen onsdag.

I første periode puttet hjemmelaget inn tre mål i løpet av de siste fem minuttene. Dermed hadde Wild mye å gjøre dersom de skulle hevde seg.

Andre periode forble målløs for begge lag, mens Brendan Gallagher tok seg alene til Wilds mål i tredje periode, og fikk plassert pucken i nettet bak keeper Alex Stalock.

4-0 ble også sluttresultatet. Hjemmelaget var dominerende gjennom kampen og hadde 33 skudd på mål mot Wild som bare fikk 17. Lagene hadde like mange straffeminutter

Av sju kamper så langt i NHL-sesongen står altså Mats Zuccarellos lag med én seier.