Thingnes Bø pådro seg lårskade i fall

Johannes Thingnes Bø pådro seg tirsdag en lårskade under trening i de norditalienske alpene. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Johannes Thingnes Bø pådro seg tirsdag en lårskade under trening i de norditalienske alpene. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Skiskytterstjernen Johannes Thingnes Bø mister verdifull trening etter at han falt under en fjelltur i Nord-Italia og skadet det venstre låret.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Skiskytterne er på treningsleir i Antholz, der vinterens VM skal gå. Thingnes Bø var uheldig på vei tilbake fra en fjelltur tirsdag.

– Vi løp ned fra fjellet da jeg sparket borti en stein eller en tue og fløy som Supermann gjennom lufta, før låret smalt i en stein, sier 26-åringen.

Thingnes Bø går med en stor bandasje rundt låret og er redusert til å trene styrke og skyting. Han går dermed glipp av verdifull trening i og rundt VM-arenaen.

– Jeg skulle gjerne sett at Johannes deltok på dagens hardøkt, for det er det vi er her for. Det er ikke optimalt, sier trener Siegfried Mazet.

Også i fjor hadde Johannes Thingnes Bø betydelige utfordringer foran sesongstarten. Han var ute med både ryggproblemer og et virus, men likevel endte han opp med VM-gull og tidenes sesong for en skiskytter. 16 verdenscupseirer i løpet av en sesong er rekord.