Tap for Zuccarellos Wild i andre seriekamp

Minnesota Wilds Mats Zuccarello (t.h.) slår pucken unna Colorado Avalanches forsvarsspiller Cale Makar under lørdagens oppgjør. Foto: AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Mats Zuccarello og Minnesota Wild tapte 2-4 da de møtte Colorado Avalanche på bortebane i NHL lørdag.

Minnesota Wild tapte første seriekamp, og de måtte også se seg slått i sesongens andre oppgjør da de møtte Colorado Avalanche på bortebane.

Mats Zuccarellos lag Minnesota Wild fikk en hard start i første periode med to baklengsmål på rappen. Mikko Rantanen satte det første målet for Colorado Avalanche etter drøye 4 minutter, før lagkameraten Pierre-Edouard Bellemare gjorde det samme 90 sekunder senere. Men 0-2 ble til 1-2 idet Wilds Ryan Suter får pucken foran mål og leverer scoring i 10. spilleminutt.

Wild henter seg inn i andre periode og utligner til 2-2 etter åtte minutter, scoring signert Zach Parise. Nesten minuttet før periodens slutt er det Gabriel Landeskog som avanserer for Avalanche.

Stillingen 2-3 til Wilds blir stående helt mot slutten av tredje periode. Få sekunder før dommeren blåser av kampen setter Colorado Avalanche nok et mål, signert Ryan Graves. Kampen ender dermed med et 2-4-tap til Wilds.

I løpet av kampen ble Zucarello utvist i om lag tre minutter for hooking. Nordmannen fikk 13 minutter og 22 sekunder på isen.