1700 politimenn bevoktet lokaloppgjør i Buenos Aires

River Plate slo Boca Juniors med 2-0 i det første semifinaleoppgjøret i Copa Libertadores tirsdag.
River Plate slo Boca Juniors med 2-0 i det første semifinaleoppgjøret i Copa Libertadores tirsdag. Foto: Gustavo Garello / AP
Artikkelen fortsetter under annonsen

Sikkerheten var satt i høysetet da River Plate og Boca Junior møttes i første semifinale i Copa Libertadores. Over 1700 polititjenestemenn var satt inn.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

River Plate vant det første oppgjøret med 2-0, og kampen med over 70.000 tilskuere til stede forløp uten problemer.

Kampene mellom de to rivalene pleier å være ensbetydende med bråk både på og utenfor banen. I fjor ble spillerbussen til Boca Juniors angrepet på vei til det første møtet. Etter 2-2 i kampen bestemte man at returkampen skulle flyttes til Europa og Santiago Bernabéu i Madrid.

To uker forsinket spilte de to argentinske lagene 1-1, og Juan Quintero avgjorde i ekstraomgangene.

Publikum på El Monumental var ved siden av store politistyrker også fulgt av hele 173 kameraer. Flere droner surret i tillegg over banen.

River Plate, som er regjerende mester, fikk sin første scoring på straffe etter en VAR-granskning. Rafael Borre scoret etter sju minutter. I midten av annen omgang økte Ignacio Fernandez til 2-0.

Returkampen spilles 22. oktober, og vinneren møter enten brasilianske Gremio eller Flamengo i finalen. Den spilles i den chilenske hovestaden Santiago 23. november.