Wild tapte i generalprøven tross Zuccarello-scoring

Mats Zuccarello scoret for Minnesota Wild i søndagens 4-5-tap mot Winnipeg Jets. Foto: Stacy Bengs / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Mats Zuccarello utlignet til 4-4 på tampen av Minnesota Wilds treningskamp mot Winnipeg Jets, men nordmannens lag måtte gi tapt i forlengningen.

Ett minutt og ni minutter ut i overtiden satt 5-4-målet fra Josh Morrisey. Dermed ble det tap i Wilds siste treningskamp før NHL-sesongen starter borte mot Nashville Predators torsdag.

Deretter skal Zuccarello og lagkameratene spille ytterligere to bortekamper, mot Colorado Avalanche og Jets, før hjemmeåpningen spilles mot Pittsburgh Penguins 12. oktober.

Wild åpnet søndagens kamp godt med scoring av Mikko Koivu allerede etter seks minutter. Men Mathieu Perreaults utligning kom bare 50 sekunder senere.

Vertene tok ledelsen igjen ved Matt Dumba tidlig i annen periode, før Adam Lowry og Jack Roslovic snudde til Jets-ledelse. På tampen av perioden kvitterte Kevin Fiala, og det sto 3-3.

Mason Appletons 4-3-scoring etter 41.38 så lenge ut til å bli kampens siste, men Zuccarello ville det annerledes. Han fikk pucken fra Dumba på kanten og hamret den i mål.

I alt fikk Zuccarello 16.31 minutter på isen i treningskampen. Han hadde to skudd på mål.