Lampard håper på revansje mot Solskjær

Frank Lampard er håpefull foran ligacupmøtet mot Manchester United i oktober. Her hilser han tilhengerne etter tapet mot Liverpool i Premier League søndag.
Frank Lampard er håpefull foran ligacupmøtet mot Manchester United i oktober. Her hilser han tilhengerne etter tapet mot Liverpool i Premier League søndag. Foto: Matt Dunham / AP
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det måtte motstand på fjerde nivå til for å gi Frank Lampard hans første Chelsea-seier på hjemmebane. Nå venter Solskjærs mannskap.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Grimsby fra League Two (fjerde divisjon) ble knust 7-1 i onsdagens ligacupkamp. Det ga – tross svak motstand – en opptur for et plaget Chelsea-mannskap, som har plassert seg så vidt under midten på Premier League-tabellen.

Lampard kom langt bedre fra onsdagens ligacupkamp enn det United-kollega Solskjær gjorde. Det holdt så vidt for United etter at unggutten Luke Matheson (16) hadde sjokkert hjemmepublikummet med utligning som tvang fram avgjørelse på straffer.

– Uinspirert både på og utenfor banen, oppsummerer fotballskribenten Tyrone Marshall i Manchester Evening News. Andre kommentatorer omtaler prestasjonen på Old Trafford som flau og pinlig, til tross for at straffesparkkonkurransen endte med avansement i ligacupen.

Trekningen til fjerde runde (åttedelsfinaler) i slutten av oktober gir flere toppkamper, ikke minst møtene mellom Liverpool og Arsenal og Chelsea og Manchester United.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Sistnevnte kamp går på Stamford Bridge, og Chelsea-manager Frank Lampard håper å revansjere ydmykelsen fra åpningskampen i Premier League, da United vant 4–0.

– Det kommer til å bli en tøff kamp. De slo oss 4-0, så jeg skal i hvert fall ikke stå her å snakke ned Manchester United, sa Lampard i en kommentar til trekningen. Han håper fordelen av hjemmebane vil snu på resultatet fra august-kampen.

– Alt kan skje i fotball og den neste runden er jo ikke i morgen. Vi vet at de (United) kommer hit med mange gode spillere, sa Lampard.