Tror ikke Messi-skade er alvorlig

Barcelonas Lionel Messi ble byttet ut til pause i tirsdagens seriekamp mot Villareal. Ifølge Barcelona-trener Ernesto Valverde er det trolig ikke snakk om en ny skade.
Barcelonas Lionel Messi ble byttet ut til pause i tirsdagens seriekamp mot Villareal. Ifølge Barcelona-trener Ernesto Valverde er det trolig ikke snakk om en ny skade. Foto: Joan Monfort / AP
Artikkelen fortsetter under annonsen

Barcelona-trener Ernesto Valverde beroliger fansen etter at Lionel Messi fikk kjenning med en lyskeskade i tirsdagens La Liga-kamp mot Villareal.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Barcelona-supporterne fryktet at tirsdagens 2-1-seier mot Villareal var av det dyrekjøpte slaget etter at Lionel Messi ble byttet ut i pausen med det som så ut som en ny skade. Dette var Messis første kamp etter at han har vært ute i lang tid med skade.

– Han merket litt problemer med muskulaturen i låret, så vi tok ham ut for sikkerhets skyld. Det var mest et forebyggende tiltak, vi ønsker ikke å ta noen sjanser, sa Barcelona-trener Ernesto Valverde.

– Jeg tror ikke at det var noe annet enn en slags irritasjon, men vi må vente til onsdag før det blir bekreftet.

Antoine Griezmann og Arthur sørget med sine scoringer for tre poeng. Santi Cazorlas mål for Villareal like før pause ble aldri noe mer enn et trøstemål.

Barcelona sto med kun sju poeng før tirsdagens kamp, og seieren var derfor kjærkommen for katalanerne som har slitt uten Messi, spesielt på bortebane. På fremmed gress venter fortsatt Valverdes menn på sin første seier denne sesongen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Har Valverde rett i sine antakelser om Messi, kan Barcelona-supporterne legge de største bekymringene i skuffen, selv om man må vente på en bekreftelse. Og nå mener Valverde også at han ser tendenser til at spillet begynner å henge bedre sammen.

– Vi spiller godt hjemme, men jeg tror alle ble satt litt ut av spill med Messis skade. Men jeg tror at vi er tilbake på rett kurs på hjemmebane nå, sa Valverde.