Mjøndalen nærmere nedrykk tross poeng i Haugesund

Haugesund og Joakim Våge Nilsen (t.v.) delte poengene med Mjøndalen og Quint Jansen etter 0-0 søndag. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Etter 0-0 mot hjemmesvake Haugesund ligger Mjøndalen kun to poeng unna direkte nedrykk.

Det ble en jevnspilt kamp da Eliteseriens nest dårligste hjemmelag tok imot bortesvake Mjøndalen i høstværet i Haugesund søndag. Begge lag skapte sjanser nok til å kunne score, men måtte til slutt gå målløse av banen.

Samtidig vant Strømsgodset 1-0 hjemme mot Ranheim, og Mjøndalen er dermed kun to poeng over drammenserne på direkte nedrykk fra eliteserien.

Etter en jevn start fikk Haugesunds Kevin Krygård en kjempemulighet 18 minutter ut i kampen. På et innlegg fra Mikkel Desler skled 19-åringen mot mål, men berøringen ble for svak og ballen trillet utenfor.

Snaue ti minutter senere fikk hjemmelaget nok en stor sjanse, men Joakim Våge Nilsens flikk fra fem meter traff rett i en Mjøndalen-spiller.

Også bortelaget skapte et par halvfarligheter, men lagene gikk målløst i garderoben. Etter hvilen var det fortsatt jevnt mellom de to, og ingen maktet å skape sjanser av det virkelig store slaget. Dermed endte det med poengdeling.