Spitse-dobbel for Vålerenga

Ajara Nchout sto for den avgjørende scoringen da Vålerenga slo Sandviken 4-3 i Toppserien lørdag. Sherida Spitse scoret to mål.

Lisa Naalsund ga Sandviken ledelsen etter 35 minutter. Lagene gikk av banen etter første omgang på stillingen 1-0 til Sandviken.

Spitse (Vålerenga) scoret fra ellevemeteren noen minutter ut i andreomgangen. Sandvikens Naalsund scoret fra ellevemetersmerket fem minutter etter pause. Rett etterpå scoret Spitse for Vålerenga. Målet gjør at 29-åringen har tre fulltreffere denne sesongen. Natasha Dowie sendte Vålerenga i ledelsen etter 56 minutters spill, men Kennya Cordner utlignet for Sandviken ni minutter senere. Vinnermålet ble scoret av Nchout etter 70 minutter.

Vålerenga har vunnet fem av sine seks siste kamper.

Sandvikens Marte Hjelmhaug pådro seg gult kort. For Vålerenga fikk Sherida Spitse og Hannah Seabert gult kort.

Sandviken er fortsatt nummer to, mens Vålerenga beholder tredjeplassen.

21. september skal Sandviken møte LSK, og Vålerenga møter Trondheims-Ørn. (©NTB)