Real Madrid slapp med skrekken

Karim Benzema var mektig god for Real Madrid mot Levante lørdag. Foto: Bernat Armangue / AP / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Real Madrid høvlet over Levante i 1. omgang og ledet 3–0. Men etter pause ble det verre, og det var så vidt de dro i land det hele med 3-2-seier.

«Los Blancos» spilte til tider strålende de første 45 minuttene i lørdagens hjemmekamp, og Karim Benzema var den aller beste. Franskmannen får ofte kritikk, men mot Levante fortsatte han storformen og scoret to med kun seks minutters mellomrom. Etter 25 minutter gjorde han 1-0 etter at Dani Carvajal var nest sist på ballen. På 2-0-målet var det James Rodríguez som var nest sist på ballen.

Casemiro la på til 3–0 med fem minutter igjen av omgangen.

Bare fire minutter ut i 2. omgang reduserte Levante ved Borja Mayoral. Den 22 år gamle leiesoldaten scoret mot gamleklubben, og med et kvarter igjen scoret Levante på ny. Denne gangen var det José Campaña sin tur.

Nærmere kom dog ikke bortelaget og Real Madrid kunne klatre ytterligere på tabellen.