Hongkong avlyser tennisturnering

Demonstrasjonene i Hongkong har ført til en rekke avlyste arrangementer og turisttrafikken har falt med 45 prosent siden juni.  Foto: AP / Vincent Yu / NTB scanpix
Demonstrasjonene i Hongkong har ført til en rekke avlyste arrangementer og turisttrafikken har falt med 45 prosent siden juni. Foto: AP / Vincent Yu / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tennisforbundet i Hongkong har utsatt den årlige tennisturneringen Hongkong Open på grunn av urolighetene i den delvis selvstyrte regionen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Intensiteten i protestene har avtatt etter at Hongkongs leder Carrie Lam lovet å trekke tilbake det omstridte lovforslaget om utlevering av borgere til Fastlands-Kina. Samtidig avlyses fortsatt en rekke arrangementer i frykt for nye uroligheter.

Edward Yau, som er minister for handel og økonomisk utvikling, sier at turisttrafikken til Hongkong har falt med 45 prosent siden demonstrasjonene startet i juni.

Bevegelsen som har organisert demonstrasjonene har lovet fortsatt motstand mot Hongkong-myndighetene til alle krav de har stilt er innfridd.