Mer trøbbel for Henriksen, ut med skade mot Sverige

En skadet Markus Henriksen må forlate banen under EM-kvalifiseringskampen i fotball mellom Sverige og Norge på Friends Arena i Stockholm.
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
En skadet Markus Henriksen må forlate banen under EM-kvalifiseringskampen i fotball mellom Sverige og Norge på Friends Arena i Stockholm. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Markus Henriksen var Lars Lagerbäcks lille overraskelse i laguttaket mot Sverige i søndagens 1-1-kamp. Trønderen holdt vel en time, før han pådro seg en skade.

Henriksen måtte hjelpes av banen med det som så ut som en skade i høyreleggen. Han ble liggende på gresset etter at han fikk vondt.

– Jeg fikk et par små kutt etter at knottene til Sebastian Larsson traff meg, og så kom det litt krampetendenser, sier Henriksen til NTB.

Trønderen har ikke spilt kamper på lenge for Hull. Det ble ikke plass til han i det norske laget mot Malta torsdag der Norge vant 2-0, men Henriksen er en av Lagerbäcks betrodde menn.

Han har vært tilnærmet sikker på laget siden svensken fikk landslagssjefjobben etter Per-Mathias Høgmo.

Hull forsøkte å selge Henriksen før overgangsvinduet stengte nylig. Klubben skal ha halvert prisen for ham, men ingen interessenter bet på.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært