Hegerberg rundet 200 mål – scoret hattrick for Lyon

Ada Hegerberg herjet for Lyon lørdag. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
Ada Hegerberg herjet for Lyon lørdag. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Ada Hegerberg fortsetter å hamre inn mål i Frankrike. Hun scoret tre mål da hennes Lyon vant 8-3 borte mot Reims i den franske toppdivisjonen lørdag.

Hegeberg var frampå etter tre minutter og doblet ledelsen for gjestene til 2-0. Allerede i det første spilleminuttet hadde Delphine Cascarino sendt storklubben i ledelsen.

Den norske spissen la også på til 6-3 etter 77 minutter. To minutter før slutt satte Hegerberg inn 8-3 for gjestene. Hun fullførte dermed hattricket med hennes femte seriemål for sesongen.

Hegerberg rundet 200 mål for Lyon da hun satte inn 2-0 tidlig i kampen. Det har hun brukt 168 kamper på å oppnå.

– En stor milepæl for meg og utrolig motiverende for å jobbe på videre. Jeg er en del av et fantastisk lag og støtteapparat, og nå skal vi kjøre på videre og gjøre alt for å ligge i toppen i år også, sier Hegerberg til NRK.

Les også: Klart for Ada Hegerberg på norske TV-skjermer

Storseieren var ikke nok for Lyon til å klatre forbi serieleder Paris Saint-Germain, med blant andre norske Karina Sævik på laget, på tabellen. Lørdag vant hovedstadslaget 6-1 borte mot Metz.

Tidligere i uken ble det klart at 24 år gamle Hegeberg er blant tre nordmenn som er nominert til verdenslaget i fotball. Det er også Caroline Graham Hansen og Maren Mjelde.

I Lyon har spissen banket inn mål på bestilling. Hun har vært med på å vinne en 13 titler med klubben, blant annet fire på rad i mesterligaen. I mai ble hun kampens store spiller med hattrick i finalen mot Barcelona.

Kommentar: Du kjefter opp ei jente på Instagram. Dermed er du blitt en mann?!

Les også:

Rapinoe hardt ut mot Hegerbergs VM-fravær: – Skam dere

Ada Hegerberg: – Jeg måtte slutte på landslaget for å bli så god som mulig

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært