Lindelöf hylles foran Norge-møtet

<p>Victor Lindelöf skal forsøke å stoppe Joshua King og Norge i Solna søndag. Foto: Jonas Ekströmer / TT / NTB scanpix</p><p></p><p></p>
Victor Lindelöf skal forsøke å stoppe Joshua King og Norge i Solna søndag. Foto: Jonas Ekströmer / TT / NTB scanpix Foto: Jonas Ekströmer/tt / NTB scanpix

Victor Lindelöf har fått kjørt seg i Manchester United-drakten den siste tiden, men for Sverige torsdag kveld var han rett og slett god.

«Lindelöf var overskriftenes mann både før og etter møtet med Færøyene. Etter kampen på grunn av sitt fine midtstopperspill, men framfor alt for 3-0-målet», skriver storavisen Aftonbladet.

United-stjernen Lindelöf viste ro, hadde full kontroll i forsvar, kom på flere gode løp framover og scoret et pent mål i 4-0-seieren på bortegress.

– "Vigge" er nydelig, kommenterer landslagssjef Jan Andersson overfor Expressen.

Søndag venter Norge foran over 40.000 tilskuere hjemme på Friends Arena. Lindelöf tror den kampen blir betydelig tøffere enn mot Færøyene.

– Det kommer til å bli en veldig tøff match, det blir det alltid mot Norge. De er dyktige, kompakte og forsvarer seg bra. Så det gjelder å gå inn i den kampen også med en bra mentalitet og følge kampplanen, sier Lindelöf og legger til at han tror på tre poeng.

Stopper King?

Norge må også gå for seier dersom det skal være ordentlig liv i håpet om avansement fra EM-kvalifiseringens gruppe F. Torsdagens 2-0-seier over Malta var en godkjent oppvarming, men ikke så mye mer.

– I dag var det kjedelig å spille, jeg skal ikke lyve. De (Malta) lå bare lavt, lavt, lavt. Det ble ikke engang kontringer. Sverige-kampen blir mye kulere, foran 40.000 og mot et lag som prøver å score, sa Norges spissjuvel Joshua King torsdag kveld.

Han er ikke bekymret foran møtet med Lindelöf og makker Andreas Granqvist.

– Jeg spiller i Premier League mot tøffe midtstoppere hver eneste uke, så det blir ikke noe nytt. Det er selvfølgelig to veldig gode spillere, så jeg og den som blir makkeren min på søndag, har en tøff jobb foran oss, sier King.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært