Sánchez: Fikk ikke en ordentlig sjanse i United

Alexis Sánchez har aldri slått til i Manchester United-trøya.
Alexis Sánchez har aldri slått til i Manchester United-trøya. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix

Stjerneangriperen Alexis Sánchez angrer ikke på at han skrev under for Manchester United, men mener han burde fått en større sjanse til å vise seg fram.

Det sier den ferske Inter-spilleren i et intervju med BBC. Sánchez havnet helt i kulden hos United-manager Ole Gunnar Solskjær, og et utlån ble etter hvert uunngåelig for den høyt gasjerte chileneren.

– Jeg var fornøyd i Manchester United også, men jeg har alltid sagt til vennene mine at «jeg ønsker å spille».

– Om det hadde latt meg spille, ville jeg gjort mitt beste. Noen ganger fikk jeg spille 60 minutter, og så fikk jeg ikke spille neste kamp. Og jeg visste ikke hvorfor, sier Sánchez om tiden i United.

I oppkjøringen til årets sesong ble Sánchez holdt utenfor Uniteds testkamper. Klubben hevdet at han hadde pådratt seg en skade under landslagsspill. Det er feil, hevder Sánchez.

– Jeg følte meg fin. Jeg synes jeg spilte bra i Copa America. Etter det var det opp til treneren å la meg spille. Du må spørre ham, ikke meg, sier Sánchez.

Han kom til United fra Arsenal i januar 2018. Under perioden i Manchester startet Sánchez kun 31 av 77 mulige kamper, og han ble byttet ut i 18 av dem.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært