Klæbo slapp med skrekken og vond tå etter fall

Johannes Høsflot Klæbo skadet tåa si under løpetrening på treningssamlingen i Frankrike denne uken. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Johannes Høsflot Klæbo skadet tåa si under løpetrening på treningssamlingen i Frankrike denne uken. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Langrennsesset Johannes Høsflot Klæbo falt på løpetur i Frankrike og skadet stotåa. Landslagslege Øystein Andersen avdramatiserer skaden overfor NTB.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det er ingen dramatikk i Johannes Høsflot Klæbos sin skade. Stortåen er tapet og han trener alternativt. Det gjøres fortløpende vurderinger om behovet for ytterligere tlltak, sier medisinsk ansvarlig for langrenn, Øystein Andersen, til NTB.

Klæbo la ut en video på sin YouTube-kanal om uhellet som skjedde under en løpetur under langrennslandslagets treningsleir i Frankrike søndag. Nå må 22-åringen trene alternativt.

– Som dere ser nå, er jeg på sykkel mens resten av laget er ute og løper. Grunnen til at jeg ikke løper er rett og slett fordi jeg ramlet på løpetur i går, og stuket tåa mi, sier Klæbo samtidig som han filmer seg selv ute på sykkeltur.

– Den er «jækla» vond, så jeg er nødt til å ta det med ro og sykle. Det er litt kjipt, men sånn er det.