Rosted fornøyd med Brøndby-debuten tross tap

Sigurd Rosted debuterte for Brøndby søndag og fikk skryt fra treneren. Han var godt fornøyd selv også. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Sigurd Rosted debuterte for Brøndby søndag og fikk skryt fra treneren. Han var godt fornøyd selv også. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Sigurd Rosted debuterte for Brøndby i søndagens 0-1-tap borte mot topplaget Midtjylland. Han var tilfreds med dagen selv om det ble tap.

Den norske midtstopperen ble hentet fra Gent tidligere i uken og rakk bare to treninger med sine nye lagkamerater før debutkampen. Han hadde ikke spilt kamp siden slutten av juli og var ut fra det fornøyd med prestasjonen.

– Jeg har hatt få treninger med laget, og det var lenge siden jeg spilte kamp sist, så jeg synes jeg kom godt fra det, sa han.

Midtjylland satte gjestene under press fra start, og det var tøffe arbeidsbetingelser i forsvaret. Et klønete selvmål av Anton Skipper avgjorde kampen.

– Vi fikk ikke den beste starten. Jeg tenkte at det var litt kaotisk, men jeg visste at FCM ville trykke på med mange lange baller og lange kast, sa Rosted.

Brøndby-trener Niels Frederiksen var fornøyd med nyervervelsen.

– Han var sterk i duellene, er løpssterk og vant mange hodedueller, sa han.

Det ble mange dueller mot FCM-spissen Sory Kaba.

– Han er vanskelig å spille mot, for han er stor og sterk, men jeg synes jeg fikk det godt til, sa Rosted.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært