Storebror Mol slo lillebror Mol i sandvolleysanden i Oslo

Anders Mol (til venstre) og Christian Sørum skal kjempe mot hverandre om seieren i helgens verdensserieturnering i Oslo. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Anders Mol (til venstre) og Christian Sørum skal kjempe mot hverandre om seieren i helgens verdensserieturnering i Oslo. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Anders Mol og Nils Ringøen smashet til med 2-0 i sett over Christian Sørum og Markus Mol i verdensserieturneringen i sandvolleyball i Oslo søndag.

Litt før klokka 15 runget den norske nasjonalsangen over anlegget utenfor Oslo sentralstasjon.

Mol og Ringøen tok det første settet 21-16 og det andre med 21-18.

Det ble firedobbelt norsk på hjemmebane. Deltakelsen var ikke den aller beste siden det kun var snakk om en 1-stjernersturnering, laveste kategori i verdensserien.

Eldstebror i Mol-familien, Hendrik, var med å vinne kampen om 3.-plassen sammen med Mathias Berntsen. Hendrik Mol og Berntsen slo Daniel Bergerud og Lars Retterholt med 2-0 i sett etter 23-21 og 21-10.

Til 1-stjernersturneringen på hjemmebane hadde sandvolleyballstjernene byttet partnere, og det var derfor verdensenerne Anders Mol og Christian Sørum ikke stilte sammen.

Anders Mol og Nils Ringøen tok seg finale etter en ganske jevnspilt semifinale mot Daniel Bergerud og Lars Retterholt. Favorittene Mol/Ringøen vant første sett 21-16, men ble slått 21-23 i det neste. De var best da det gjaldt og sikret seieren med 15-10 i det avgjørende settet.

En time tidligere avanserte Christian Sørum og Markus Mol til finalen med seier i strake sett mot Hendrik Mol og Mathias Berntsen. Mol/Sørum fikk tøff kamp i begge settene, men klarte å avgjøre dem til sin fordel. Det første endte 23-21, mens det ble 21-17 i annet sett.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært