Bakayoko tilbake i Monaco

Chelseas midtbanemann Tiemoué Bakayoko leies ut til sin tidligere klubb Monaco for resten av sesongen.

Den franske toppklubben har også sikret seg opsjon på å kjøpe 25-åringen når låneavtalen utløper.

Bakayoko ble kjøpt av Chelsea sommeren 2017 etter å ha imponert gjennom tre sesonger i Monaco-drakten. I sin første sesong i engelsk fotball spilte han fast og var med på å vinne FA-cupen, men flere kamper er det ikke blitt for Stamford Bridge-klubben.

Sist sesong var Bakayoko leid ut til italienske Milan.

– Vi er henrykt over å ønske Tiemoué Bakayoko velkommen til AS Monaco. Tiemoué har vist sin kvalitet på høyeste nivå i Frankrike, men også i England og Italia. Han returnerer til en klubb og en liga som han kjenner godt. Hans kvaliteter og erfaring blir viktige tilskudd i laget, sier Monacos visepresident Oleg Petrov til klubbens nettsted.

Monaco har fått en svært vond start på sesongen med kun ett poeng fra de tre første kampene.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært