Broren til turndronning Simone Biles siktet for trippeldrap

Broren til turnstjernen Simone Biles er siktet for trippeldrap.
Broren til turnstjernen Simone Biles er siktet for trippeldrap. Foto: Charlie Riedel / AP

Broren til den amerikanske turnstjernen Simone Biles er pågrepet og siktet for å ha drept tre mennesker, opplyser NBC News.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tevin Biles-Thomas (24) er eldre bror av Simone Biles, som vant fire OL-gull i Rio de Janeiro i 2016. Den 22-årige turneren har også vunnet 13 VM-gull.

Biles ble torsdag pågrepet på militærbasen Fort Stewart i delstaten Georgia, der han tjenestegjorde i hæren. Han er ifølge NBC mistenkt i en skyteepisode i Cleveland nyttårsaften i fjor, som resulterte i at tre menn døde. Pågripelsen og siktelsen er resultat av nesten åtte måneders etterforskning.

Siktelsen omfatter mord og en rekke andre punkter. Skytingen skjedde da en gruppe unge menn prøvde å ta seg inn i en leilighet der en fest pågikk. Tre ble drept og to andre skadd, ifølge presseoppslag om hendelsen.

Biles-Thomas sitter fengslet i Hinesville i Georgia i påvente av utlevering til Ohio.

Simone Biles har tross idrettssuksess en tøff tid bak seg. Hun er blant de aller mest profilerte ofrene i den store overgrepssaken som rammet det amerikanske turnmiljøet, og som førte til at landslagets mangeårige lege Larry Nasser ble dømt til en langvarig fengselsstraff.

Personvernpolicy