Solskjær spøkte med Zlatan-flørten

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær møtte pressen fredag. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær møtte pressen fredag. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Ole Gunnar Solskjær antyder med glimt i øyet at han gjerne snakker med Zlatan Ibrahimovic, men tviler sterkt på at svensken gjør comeback på Old Trafford.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Solskjær møtte fredag morgen pressen foran lørdagens Premier League-møte med Southampton. Der ble han utfordret på United-flørten den svenske angrepsstjernen kom med tidligere denne uken.

– Jeg kunne fint spilt i Premier League, uten problemer. Så dersom United trenger meg så finnes jeg her, sa Zlatan til avisen Independent.

Solskjær trakk på smilebåndet da han ble konfrontert med den uttalelsen.

– Hvis han var 28 år og ikke 38 år neste måned, hadde det vært en stor forskjell. Han gjør det fortsatt bra, og han var uheldig som fikk skaden da han var her. Hvem vet? Han har nummeret mitt, innledet kristiansunderen.

– Han har aldri leid huset mitt, men han så på det. Vi kan snakke morsmålet vårt. Hvis han er seriøs, vil jeg alltid snakke med Zlatan, tilføyde han.

Da en britisk journalist så ville høre om United-manageren mente alvor med at et eventuelt Ibrahimovic-comeback i United kunne være aktuelt, lød imidlertid svaret:

– Jeg tror ikke det vil skje. Han har hatt sin tid i denne klubben. Han har hatt en fantastisk karriere, og jeg tror ikke han var alvorlig da han sa det.

Zlatan har kun få måneder igjen av kontrakten med MLS-laget LA Galaxy. Han spilte for Manchester United fra 2016 til 2018, men pådro seg en alvorlig kneskade.

Personvernpolicy