Fem norske til X-Games

Freeski-utøveren Christian Nummedal er blant de norske deltakerne i big air-konkurransen i Telenor Arena lørdag. Her fra OL i Sør-Korea i 2018.
Freeski-utøveren Christian Nummedal er blant de norske deltakerne i big air-konkurransen i Telenor Arena lørdag. Her fra OL i Sør-Korea i 2018. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix

Fem norske utøvere skal konkurrere i big air under X Games i Bærum lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Birk Ruud, Bærums Skiklub, Øystein Bråten, Torpo IL, Christian Nummedal, Hakadal IL, Ulrik Samnøy, Bærums Skiklub, Johanne Killi, Dombås IL blir alle å se i Telenor Arena lørdag, opplyser Norges Skiforbund.

Birk Ruud vant big air-konkurransen under X Games Fornebu i fjor og har muligheten til å sikre seg sin tredje strake seier om alt klaffer.

Christian Nummedal (bildet) vant verdenscupen sammenlagt i bigair i sesongen 2017–2018. han ser fram til konkurransen på hjemmebane.

– X Games er utrolig stort for meg. Det er det jeg har vokst opp med å se på, og har som liten alltid hatt en drøm om å være med. Veldig kult å være en del av dette sirkuset, og ekstra kult at det er i Norge, sier Nummedal i en pressemelding fra skiforbundet.

Personvernpolicy