Dæhli med målgivende i St. Pauli-seier

Mats Møller Dæhli noterte seg for en målgivende pasning for St. Pauli mandag.
Mats Møller Dæhli noterte seg for en målgivende pasning for St. Pauli mandag. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Mats Møller Dæhli la opp til det første målet for St. Pauli i 2-1-seieren mot Holstein Kiel i 2. Bundesliga mandag.

Dæhli, med en fortid både i Manchester United, Molde og Cardiff, var nest sist på ballen da St. Pauli tok ledelsen ved James Lawrence mandag.

Målet kom kort tid etter pause i Hamburg.

Hjemmelaget økte til 2-0 etter 66 minutters spill ved Christian Conteh, før Makana Baku reduserte for Kiel-laget ti minutter før full tid. På tampen fikk hjemmelaget midtbanespiller Matthew Penney utvist.

2-1 sto seg uansett ut kampen, og dermed tok Dæhli og St. Pauli sesongens første seier.

Både St. Pauli og Holstein Kiel står med fire poeng etter fire kamper i 2. Bundesliga.

Mats Møller Dæhli spilte hele mandagens kamp.