Zidane kritisk etter at Real Madrid rotet bort poeng

Real Madrid og Zinedine Zidane måtte nøye seg med ett poeng på hjemmebane lørdag. Foto: Luis Vieira / AP / NTB scanpix.
Real Madrid og Zinedine Zidane måtte nøye seg med ett poeng på hjemmebane lørdag. Foto: Luis Vieira / AP / NTB scanpix. Foto: Luis Vieira / AP
Artikkelen fortsetter under annonsen

Real Madrid hadde seieren i lomma, men en sen utligning ga 1–1 og poengtap hjemme mot Valladolid i spansk fotball lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Med til historien hører det at Real Madrid trengte hele 82 minutter på å ta ledelsen i sesongens første kamp foran egne fans på Santiago Bernabéu. Franske Karim Benzema sto bak målet som så ut til å ha avgjort kampen for hovedstadsklubben.

Minuttet før full tid ble Valladolids spilt alene gjennom Real-forsvaret, og mot hjemmelagets keeper Thibaut Courtois gjorde han ingen feil.

Real Madrid satte inn en siste desperat offensiv, men lyktes ikke med å tvinge fram et seiersmål på overtid.

– Prestasjonen vår i annen omgang var ikke den beste, men vi scoret, og noen minutter deretter slapp vi inn et mål. Da var vi ikke i rett posisjon, sa trener Zinédine Zidane.

– Første omgang var bra, men vi klarte ikke score. Dette resultatet gir oss en vond smak i munnen, tilføyde han.

Real-sjefen ergret seg over at laget hans ikke holdt unna til seier.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi må sparke ballen ut av farlig område. Vi vet vi må spille i 90 minutter. Vi kan ikke nøye oss med 50 eller 60 minutter, sa han.

Zidane hadde noe overraskende funnet plass til både James Rodríguez og Gareth Bale i startoppstillingen til lørdagens kamp. Bale og Rodriguez er spillere klubben skal ha forsøkt å selge i sommerens overgangsvindu.

Luka Jovic var nær ved å få en drømmedebut på hjemmebane for Real, men den tidligere Bundesliga-proffens avslutning før pause traff tverrliggeren.

Real Madrid har fire poeng etter to kamper i La Liga. Sevilla topper med full pott.