Salah-show senket Arsenal, 3-1-seier for Liverpool

Liverpool Mo Salah i tøff duell med Arsenal i lørdagens kamp. Foto: Rui Vieira, AP / NTB scanpix. Foto: Rui Vieira / AP

Joel Matip startet maktdemonstrasjonen i Liverpools 3-1-seier over Arsenal i Premier League lørdag. Så overtok Mo Salah hovedrollen på Anfield.

Arsenal forsvarte seg bra ganske lenge, men det var Liverpool som styrte det aller meste. Vertene er farlige på dødball. Like før pause headet Matip inn Trent Alexander-Arnolds corner fra høyre. Avslutningen var kontant fra 195-centimetersmannen.

Arsenal hadde på sin side et par gode sjanser etter kontringer.

Salah-dobbel

Etter pause laget David Luiz straffe da han holdt Salah igjen i trøya. Den sto som et seil, og dommeren behøvde ikke VAR for å dømme straffe. Den banket Salah inn i krysset som en ren selvfølgelighet.

Samme mann avsluttet en kontring og ordnet 3-0 ikke lenge etterpå. Egypteren gjorde alt på egen hånd da han dro seg rundt Luiz, satte fart mot mål og styrte ballen inn.

Arsenals forsvar er ikke til å stole på denne sesongen heller.

Gjestene reduserte til 3-1 ved Lucas Torreira i sluttminuttene.

Mye borteseirer

Liverpool styrte det meste, og Arsenal hadde i hovedsak nok med å forsvare seg på Anfield. Liverpool er eneste lag med full poengpott etter tre serierunder.

Liverpool fortsetter Premier League borte mot Burnley lørdag. Arsenal har en langt større affære å tenke på. Neste søndag venter London-derby hjemme mot Tottenham.