Solbakken om nytt skademareritt: – Nærmest tragikomisk

FCK-trener Ståle Solbakken har hodebry med skader om dagen. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
FCK-trener Ståle Solbakken har hodebry med skader om dagen. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Skadeproblemene kommer på løpende bånd for FC København-trener Ståle Solbakken om dagen. Nå er enda en spiss langtidsskadd.

Onsdag opplyser den danske hovedstadsklubben på sine nettsider at Jonas Wind på tirsdagens trening pådro seg en skade som vil holde han utenfor fotballen hele høstsesongen.

Den nyheten kommer bare dager etter at en annen spissprofil, Dame N'Doye, pådro seg en kneskade det etter alle solemerker vil ta flere måneder å lege.

– Vi har skannet Jonas etter hans uhell på trening, og vi har dessverre konstatert en skade som vil holde ham borte fra banen resten av høsten, alt avhengig av hvor raskt hans rehabilitering og gjenopptrening forløper, sier FCKs sjeflege Morten Boesen.

Solbakken innrømmer at situasjonen er alt annet er ideell.

– Dette er først og fremst synd for Jonas, som får et avbrekk. Også er det vel nærmest tragikomisk at vi nå har mistet N'Doye og Jonas med alvorlige skader på så kort tid, sier nordmannen.

Han opplyser videre at det jobbes med å skaffe forsterkninger i angrepet før overgangsvinduet stenger.

Tirsdag skrev den danske storavisen BT at FCK er i ferd med å sikre se måltyven Michael Santos i spanske Malaga. Også den spanske storavisen Marca meldte at overgangen er nært forestående.

Ifølge BT skal klubbene være enige om en overgangssum på rundt 20 millioner norske kroner.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært