Ullevaal-gresset tålte Rammstein-konserten

Gresset på Ullevaal stadion tålte søndagens Rammstein-konsert og trenger ikke byttes før landskampen mot Malta 5. september. Arkivfoto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Gresset på Ullevaal stadion tålte søndagens Rammstein-konsert og trenger ikke byttes før landskampen mot Malta 5. september. Arkivfoto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Gresset på Ullevaal stadion kom seg helskinnet gjennom søndagens Rammstein-konsert og trenger ikke byttes før EM-kvalifiseringen mot Malta 5. september.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Søndag begeistret det tyske bandet over 30.000 publikummere på Ullevaal stadion.

I forkant av konserten var underlaget på landslagsarenaen tildekket av plater i seks døgn, og bandet hadde med seg et av de mest omfattende sceneriggingene i musikkverdenen.

Etter konserten var spørsmålet om gressteppet på Ullevaal ville være i god nok stand til at det kunne spilles landslagsfotball samme sted 5. september. Da skal det norske herrelandslaget spille EM-kvalifisering mot Malta.

Direktør for kommunikasjon og samfunn Svein Graff i NFF opplyser til NTB onsdag at gresset ser bra ut og at det ikke er behov for nytt gressdekke.

Dermed vil de norske landslagsgutta spille på det samme Ullevaal-gresset som lå der før de tyske rockerne inntok scenen.

Dersom det hadde vist seg at gresset ikke tålte konserten hadde NFF en stående avtale om å få levert nytt gressteppe fra en leverandør på svært kort varsel. Det tar vanligvis bare noen dager etter at det er lagt til det er fullt spillbart.

Norge møter Malta i EM-kvalifiseringen 5. september. Noen dager senere reiser troppen til Stockholm og kamp mot Sverige søndag.