Emery før storoppgjør mot Liverpool: – Vi vil aldri møte dem

Arsenal og Unai Emery har tatt seks av seks poeng så langt i Premier League. Nå står de overfor en tøff oppgave: Liverpool på Anfield. Foto: Yui Mok / PA / AP / NTB scanpix.
Arsenal og Unai Emery har tatt seks av seks poeng så langt i Premier League. Nå står de overfor en tøff oppgave: Liverpool på Anfield. Foto: Yui Mok / PA / AP / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Arsenal-trener Unai Emery er i det spøkefulle hjørnet før lørdagens storoppgjør mot Liverpool i Premier League.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lørdag kveld braker det løs mellom de to store gigantene på Anfield. Liverpool ble nummer to sist sesong i Premier League og vant mesterligaen etter seier over Tottenham i finalen. Onsdag slo de Chelsea på straffer og vant den europeiske supercupen.

Nå sier Arsenal-trener Unai Emery at de ikke vil møte Liverpool.

– Vi vil ikke spille mot Liverpool, noensinne. Vi foretrekker å ikke spille mot dem. Det er virkelig en utmattelse, sier Emery smilende på en pressekonferanse.

Merseyside-klubben har åpnet sesongen med seier 4-1 over Norwich hjemme og 2-1 borte over Southampton. Arsenal startet med 1-0 over Newcastle borte og 2-1 over Burnley på hjemmebane.

Forrige sesong ble Arsenal nummer fem i ligaen. Avstanden opp til Liverpool var på hele 27 poeng. Manchester City vant ligaen poenget foran Jürgen Klopps mannskap.

– Målet vårt er å minske avstanden til Liverpool, Manchester City, Tottenham og Chelsea. Å spille mot dem er en stor utfordring. Det kommer til å bli en veldig bra kamp mot Liverpool, uttaler Emery.

Personvernpolicy