Elyounoussi blir ikke skremt av Celtic

Tarik Elyounoussi må stå over torsdagens bortekamp mot Celtic. AIK-spilleren må sone karantene. Foto: Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Tarik Elyounoussi må stå over torsdagens bortekamp mot Celtic. AIK-spilleren må sone karantene. Foto: Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

AIK tapte helgens hjemmekamp mot Kalmar, men Tarik Elyounoussi mener klubben har gode muligheter til å slå Celtic i europaligakvalifiseringen.

Torsdag skal Tarik Elyounoussis AIK i aksjon mot Celtic i den siste kvalifiseringskampen til spill i europaligaen. Nordmannen mener klubben hans har gode muligheter til spill i Europa og sier AIK ikke må la seg skremme av sin skotske motstander.

– De har erfaring Europa, men de har ikke vært så gode de siste årene. Vi skal ikke la oss blende av navnet, sier Tarik Elyounoussi før torsdagens bortekamp mot Kristoffer Ajer og Celtic.

Celtic har vunnet den skotske serien åtte sesonger på rad og nådd gruppespill i mesterligaen og europaligaen de to siste årene.

Men i årets mesterligakvalifisering røk Celtic ut mot rumenske Cluj. De hadde også problemer i helgens ligacup mot 2. divisjonslaget Dunfermline, der Celtic til slutt tok seg videre etter ekstraomganger. Det finnes med andre ord et spørsmålstegn på formen til Celtic.

– Når man hører navnet Celtic tenker man med en gang på et storlag. Men de slapp inn fire mål hjemme mot Cluj og ligaen deres er ikke spesielt bra. Vi skal ikke bli skremt av at de har mange fans på tribunen eller en stor stadion. Vi ser fram mot å spille mot Celtic, sier Elyounoussi.

Den norske 31-åringen er suspendert og går glipp av kampen på Celtic Park.

Helgens generalprøve mot Kalmar endte med tap (1–2) hjemme på Friends Arena.

– Det kan være greit at vi fikk oss en på trynet. Vi kan ikke slippe oss ned, men være på topp hele tiden, sier Elyounoussi.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært