Tredje strake seier for Molde

Leke James scoret to ganger da Molde vant 3-2 over Ranheim i Eliteserien i fotball for menn.

James ga MFK ledelsen etter bare sju minutter, men etter 28 minutters spill scoret Erik Tønne for Ranheim. Martin Ellingsen sendte Molde i føringen igjen åtte minutter senere. Målet gjør at MFK-spilleren står med tre scoringer denne sesongen. Lagene gikk av banen etter første omgang på stillingen 2-1 til Molde.

James scoret sitt andre mål i kampen da han gjorde 3-1 noen minutter ut i andre omgang. Etter 71 minutter reduserte Ranheim ved innbytter Ola Solbakken. Han hadde nettopp blitt byttet inn.

Det var Moldes tredje seier på rad.

Ranheims Magnus Blakstad fikk gult kort. For Molde fikk Mattias Moström og Erling Knudtzon gult kort.

Ola Hobber Nilsen var dommer i oppgjøret på Ranheim Arena. 2655 tilskuere hadde tatt turen.

25. august skal Ranheim møte Viking, og Molde møter Odd. (©NTB)