Fløya vant i målfest

Fløya banket Byåsen 5-2 i 1. divisjon kvinner i fotball for kvinner søndag.

Vilde Bratland sendte Fløya i ledelsen etter 20 minutter. Fløya-spilleren står med fem seriemål denne sesongen. Celine Emilie Nergård satte inn 2-0 to minutter senere, og i siste minutt av første omgang fikk Fløya straffespark. Sandra Simonsen satte inn 3-0-målet. Etter halvspilt kamp var stillingen 3-0 til Fløya.

Etter 68 minutters spill økte Fløya ved Nergård. Ni minutter senere reduserte Karoline Nagelhus Hernes til 1-4 for Byåsen, og ni minutter før slutt reduserte Byåsen ved innbytter Dina Hellebust Hegerberg. Hun ble byttet inn kun åtte minutter før. Fløyas Simonsen scoret 5-2 fra krittmerket sju minutter senere.

Marja Sofe Holmestrand Hætta (Fløya) og Birthe Christiansen (Byåsen) fikk begge gult kort.

Fløyas seier gjør at laget har 25 poeng på 13 kamper. Byåsen blir værende på 17 poeng.

Byåsen spiller neste kamp mot Grei 24. august, og Fløya møter Øvrevoll Hosle dagen etter. (©NTB)