Djokovic ute av Cincinnati-turneringen i semifinalen

Russiske Daniil Medvedev slo ut verdensledende Novak Djokovic under ATP-turneringen i Cincinnati lørdag. Foto: John Minchillo/ AP / NTB scanpix
Russiske Daniil Medvedev slo ut verdensledende Novak Djokovic under ATP-turneringen i Cincinnati lørdag. Foto: John Minchillo/ AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Verdensener Novak Djokovic røk ut av ATP-turneringen i Cincinnati lørdag da han tapte for russeren Daniil Medvedev i semifinalen.

Medvedev, som er ranket som nummer åtte i verden, slo Djokovic 3-6, 6-3 og 6-3. I finalen. Nå møter han belgiske David Goffin i finalen.

Russeren var tydelig overrasket over at han greide å slå ut serbiske Djokovic.

– Helt ærlig, så jeg vet ikke hvordan jeg fikk det til. Jeg var så sliten i første sett og jeg trodde ikke jeg skulle greie å holde intensiteten i kamp mot Novak. Men så endret momentet seg i andre sett og jeg fikk så mye energi fra publikum, sier 23-åringen på ATP-turneringens egne sider.

Novak Djokovic (32) slo Roger Federer i årets Wimbledon-finale, som var historiens lengste. I slutten av juli trakk Wimbledon-vinneren seg fra Masters-turneringen Rogers Cup i Montreal med begrunnelsen at han følte seg sliten og at kroppen trengte hvile.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært