Naglestad scoret hattrick for Egersund

Markus Naglestad sto fram med tre scoringer da Egersund vant 4-0 over Vidar i 2. divisjon, avdeling 1 lørdag.

Begge lag gikk av banen til pause uten scoringer.

Noen minutter etter hvilen tok Egersund ledelsen ved Naglestad, og 28-åringen scoret sitt andre mål i kampen da han gjorde 2-0 etter 62 minutters spill. Et kvarter før slutt fullførte samme spiller sitt hattrick. Målet gjør at Egersund-spissen står med 16 mål denne sesongen. Fire minutter senere økte Egersund ved Chris Sleveland.

Egersund har vunnet sine siste fire hjemmekamper.

Egersunds Stian Sleveland pådro seg gult kort. For Vidar fikk Vegard Skjørestad og Daniel Berntsen gult kort.

Etter lørdagens kamp er Egersund på fjerdeplass, mens Vidar ligger på tolvteplass.