Ny seier for Asker

Innbytter Simen Hjerkinn Hammershaug sikret tre poeng for Asker da Åsane ble slått 4-3 i 2. divisjon, avdeling 2 i fotball for menn lørdag. Lars Fuhre scoret to av målene. Det var Askers tredje strake seier.

Asker tok ledelsen da Fuhre scoret etter 24 minutter, men fire minutter senere scoret Joakim Hammersland for Åsane. Åsane-angriperen står med ti scoringer denne sesongen. Etter halvspilt kamp var stillingen 1-1.

Roman Fazi sørget for at Asker tok ledelsen igjen med sin scoring noen minutter ut i andreomgangen, og Fuhre scoret sitt andre mål i kampen da han gjorde 3-1 fem minutter etter sidebytte. Innbytter Didrik Fredriksen reduserte for Åsane etter 78 minutters spill, og Håkon Lorentzen utlignet like etterpå. Hammershaug ble matchvinner med sin scoring ett minutt før full tid. Han hadde vært på banen i kun fem minutter.

Askers Simen Hjerkinn Hammershaug og Sivert Westerlund fikk gult kort.

Etter lørdagens kamp er Asker på sjuendeplass, mens Åsane ligger på tredjeplass.

Åsane møter Sotra 24. august, og Asker spiller neste kamp mot Alta dagen etter. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden